Любимата ни жълта бутилка на Johnnie Blonde отново ще бъде част

...
Любимата ни жълта бутилка на Johnnie Blonde отново ще бъде част
Коментари Харесай

Изпращаме лятото с Johnnie Blonde и Mish Mash Fest

Любимата ни жълта бутилка на Johnnie Blonde още веднъж ще бъде част от предстоящото есенно издание на не по-малко обичания ни Mish Mash Fest, който ще се организира на 10 и 11 септември. Локацията на фестивала също е обичана на всички, а точно - площад Славейков в сърцето на София.

В специфичния ъгъл на Johnnie Blonde ще можете да опитате от двата култови хайбола с Johnnie Bloonde – Johnnie & Lemonade и London Sour. Адско наслаждение в чаша! Не забравяйте, че изпращаме лятото дружно и посрещаме есента- такава е и задачата на.
 Държавата ще ревизира за противозаконна сеч в региона на наводненията 7 септ 2022 | Ще бъде направена инспекция на място за осъществената сеч и действия в горите в този регион, както и да се откри...
Това ще се случи в лежерни есенен уикенд на 10 и 11 септември на най-красивия градски площад в София. Присъединете се към празника на най-хубавите хендмейд актьори в България, за да потърсим ентусиазъм в новите им сбирки с чаша апетитен Johnnie Blonde коктейл в ръка.

Johnnie Blonde е новаторски уиски бленд от фамилията на легендарното Johnnie Walker. Отлежавал е в бъчви от американски бърбън, на което се дължи присъщата му наслада. Подправен с нотки на ванилия и горски плодове - Johnnie Blonde оставя прелестен послевкус на подправки. Именно това го прави толкоз подобаващ за коктейли, без значение дали са свежи летни миксове или топли зимни питиета. Сега, несъмнено, идва ред на летните вариации. 

Очакваме ви, с цел да отпием от хубавите моменти дружно! 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР